Ženske Priče

Haljine nisu jedina alternativa za doček Nove godine i zato nameravam da vam predstavim i neke trendove koji se isto mogu iskoristiti za doček, a ako se kombinuju, mogu se nositi i svaki dan. Naravno ispod svake kombinacije možete naći i gde te stvarčice možete da kupite :)


Ako si u fazonu "ne-nosim-haljine-i-tačka", onda preporučujem
Korsete

Fashion Dućan


Fashion Dućan

Košulje i bluze

Retro Maca
Шолаја

Misstyle

Dukseve - primetila da devojke savršeno kombinuju suknje i neke stilizovane duksiće. Ako slaviš u kućnoj varijanti ili ako želiš da budeš drugačija, što ne bi razmislila i o ovoj kombinaciji? ;)

 
Da li je i vas sustiglo praznično raspoloženje? Uživajte devojke u predstojećim praznicima i naravno lepo se provedite za Novu godinu ;)

Read More …

Svakog 29. Decembra tradicionalno uvidim da nemam šta da obučem za Novu godinu, i uvek obećam sebi sledeće godine će biti drugačije. Treba li da kažem da je ovo prva godina kada sam zaista to obećanje i ispunila (ok, samo sam se setila ranije... Nisam još ništa kupila, ali i najduže putovanje počinje prvim korakom)? Pre svega, počinjemo sa tradicionalnim “pretresanjem“ trendova, ali ovog puta sa jednom malom izmenom. Ispod svake slike, videćete i link ka Facebook stranici gde možete kupiti željenu haljinu. Nadam se da ću vam tako olakšati potragu za savršenom haljinom za Novu godinu :)


Read More …