PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Kupaći kostimi za svaki oblik tela 2012

by - 15:06

Leto se približava, gledaš u orman i shvataš da nemaš kupaći kostim... Ne paniči, i dalje pratimo trendove za 2012. godinu. Pokušaću da ti pomognem oko odabira modela (koji model odgovara tvom obliku tela) i boje. Izbor je veliki, pa mislim da odabir onog pravog kostima neće biti problem :)


Što se boja tiče - jarke boje su u trendu. Preporučuje se da nosiš ovu boju ako imaš jake bokove i noge.



Nude boje odgovaraju devojkama svetle puti. Takođe ako imaš uske kukove i spljoštenu guzu izaberi donji deo bikinija klasičnog kroja isto u svetlijoj boji (guza deluje punije).





Kupaći sa svetlicavim printom su in ove godine.




Kupaći kostimi sa etno motivima su takođe vrlo moderni ove sezone


Cvetni print odgovara devojkama koje su tamne puti.




Kupaći kostimi sa prugama - ako imaš dugačak torzo izbegavaj vodoravne pruge i donji deo sa spuštenim strukom. Ako imaš širok struk obuci kupaći kostim sa dijagonalnim prugama.



Kupaći kostimi sa tufnicama se preporučuju devojkama koje su izuzetno mršave.




Što se modela tiče kupaći kostimi bez vezivanja je u modi. Ovakav kupaći se  preporučuje devojkama koje imaji jake grudi.




Sa romantičnim volanima ovaj model se preporučuje devojkama koje imaju male grudi, jer vizuelno povećava obim i obrati pažnju da bude ojačan žicom






Koristi dvodelne kupace kostime ako si mrsava ili ako si atletski građena. Takođe se preporučuje da koristiš gornji deo bikinija koji je ojačan žicom.





Jednodelni kupaći kostimi - ako imaš problema sa viškom kilograma prepručuje se ovaj model. Koristi tamne boje, jer ćeš tako izdužiti svoju figuru. Nemoj se ustezati da obučeš jednodelni kostim koji ima visko izrezane otvore za noge, jer će tako noge izgledati duže.



Kupaći kostimi sa majicom - Ovaj model se preporučuje devojkama kojima je problem stomak.




Kupaći kostim sa dodatkom marame ili suknjicom - preporučuje se devojkama koje imaju problema sa velikom zadnjicom




A ako ti treba još malo inspiracije, potraži je na mojoj facebook stranici
Nadam se da sam ti barem malo pomogla... Uzivaj u letu :)


You May Also Like

0 коментара