PODCAST

RUŽIČASTA SREDA

MI SMO

Ah taj Džoni Dep

by - 12:19


Lični podaci
ime i prezime Džoni Dep (Johnny Depp)
nadimak Colonel
datum rođenja 9. juna 1963
mesto rođenja Owensboro, Kentaki
mesto boravišta Oaho, Havai
visina 1.78
bračno stanje Oženjen sa Vanesom Paradi
deca Lili Rouz i Džek

Profesionalna karijera
debitanski film Strava u ulici brestova
serija 21 Jump Street
reditelj sa kojim je snimio najviše filmova Tim Barton (Edvard Makazoruki, Ed Vud, Uspavana dolina, Čarli i fabrika čokolade, Mrtva nevesta, Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit, Mračne senke)
još neki filmovi: Arizona drim, Don Huan de Marko, Mrtav čovek, Paranoja u Las Vegasu, Astronautova žena, Čokolada, Bilo jednom u Meksiku, Pirati sa Kariba - prokletstvo crnog bisera, U potrazi za nedođijom, Pirati sa kariba - tajna škrinje, Narodni neprijatelj, Alisa u zemlji čuda, Pirati sa kariba - načudnijim plimama, Turista
muzička karijera "The Kids", bend "P"
njegovi najlepši citati

Sanjaj kao da ćeš živeti zauvek, živi kao da ćeš umreti sutra

Ne mislim da je bilo ko nužno spreman za smrt. Samo se nadaj da kad dođe vreme, da imaš osećaj da si rekao što si želeo reći. Niko ne želi da bude prekinut na pola rečenice.

Ako voliš dve osobe u isto vreme, odaberi drugu. Jer, da si stvarno voleo prvu, ne bi tražio drugu.

Postoje četiri pitanja o vrednostima ŽIVOTA: Šta je sveto? Šta je duhovno? Šta je vredno življenja? I za šta je vredno umreti? Odgovor na svako je isti... samo ljubav. 

Ako postoji bilo koja poruka u mom radu, to je da je konačno OK biti drukčiji, da je dobro biti drugačiji, da bismo trebali sebe preispitati pre nego što osudimo nekoga ko drugačije izgleda, drugačije se ponaša, drugačije  govori ili ima drugačiju boju kože.









You May Also Like

0 коментара